Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 13:38

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών προμήθειας Υγειονομικού υλικού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                        Πρέβεζα:14/05/2019

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ                                     Αρ.Πρωτ.: 4607
Τμήμα: Οικονομικό
Πληρ.: Περιστέρα Ε.
Τηλ.: 2682361308
Φαξ: 2682024837
Διεύθ.: Σελευκείας 2, 48100, Πρέβεζα


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών προμήθειας Υγειονομικού υλικού.
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε οικονομική και τεχνική προσφορά έως την Παρασκευή 17-05-2019 ή σε κλειστό φάκελο, έως τις 11 πμ, λόγω του κατεπείγοντος για τα κάτωθι είδη για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 150,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τον KAE 1311.
Η προμήθεια θα πραγματοποιηθεί εφάπαξ.
Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν,) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.

Α/Α  Περιγραφή Είδους  ΠΟΣΟΤΗΤΑ/ΤΕΜ  ΚΩΔ/ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΤ.  Τιμή Μον.  ΠΡΟ Φ.Π.Α  Φ.Π.Α ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ Φ.Π.Α 
 1  Συσκευή (500 ml) ωριαίας μέτρησης ούρων
(urine bay with measured volume Meter)
 50          


ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ Α/Α 1 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΡΙΑΙΑΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΥΡΩΝ 500ML ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΗΨΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ

Συσκευές ωριαίας μέτρησης ούρων αποστειρωμένες κατασκευασμένες από ιατρικού τύπου PVC σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Να αποτελούνται από σάκο συλλογής ούρων χωρητικότητας 500ml με ευκρινή διαβάθμιση ανά 100ml του οποίου η μια πλευρά να είναι αδιαφανής λευκή, ενώ η άλλη διαφανής. Ο σάκος να διαθέτει φίλτρο καθώς και ειδική βαλβίδα μη παλινδρόμησης. Η αποχετευτική έξοδος να είναι αδιαφανής τοποθετημένη στο κέντρο του ουροσυλλέκτη και σε σχήμα Τ. Κατά την περίπτωση που η αποχετευτική έξοδος δεν χρησιμοποιείται να δίνεται και η δυνατότητα τοποθέτησής της σε ειδική διαφανή πλαστική υποδοχή η οποία βρίσκεται ενσωματωμένη πάνω στον ασκό της συσκευής. Ο σωλήνας να είναι ημιδιαφανής με μεγάλη εσωτερική διάμετρο να μην τσακίζει και να φέρει 2 κλιπς διακοπής ροής των ούρων. Στην απόληξη του σωλήνα και πριν το ακροφύσιο να υπάρχει ειδική υποδοχή
δειγματοληψίας με ενσωματωμένο ειδικό αντιβακτηριδιακό φίλτρο. Το συνολικό μήκος του σωλήνα να είναι μεγαλύτερο των 120cm. Το ογκομετρικό δοχείο είναι πλαστικό ενσωματωμένο και συνδεδεμένο πάνω στον ασκό. Η χωρητικότητα του να είναι 500ml με εμφανή διαβάθμιση και αδιαφανή στρόφιγγα εκκένωσης των ούρων. Να φέρει ορατό διαφανή εξωτερικό σταγονοθάλαμο με ειδική εσωτερική βαλβίδα μη παλινδρόμησης. Να έχει ενσωματωμένο και θερμοσυγκολλημένο επί της συσκευής ειδικό πλαστικό σύστημα για την στήριξη της με επιπλέον κορδόνια ασφαλούς συγκράτησης.

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Διαβάστηκε 333 φορές

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ