Γ Ν ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε οικονομική προσφορά έως ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 06/02/2019 και ώρα 12.00 π.μ. σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ στο γραφείο προμηθειών του νοσοκομείου λόγω του κατεπείγοντος για το κάτωθι είδος για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 1850,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν), και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός:

Να αναφερθεί εάν τα ζητούμενα είδη είναι άμεσα διαθέσιμα.

afisasynedriofinal

  1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ποιότητας & Εκπαίδευσης στη Δημόσια Υγεία

  1ο-Πανελλήνιο-Νοσηλευτικό-Συνέδριο-Ποιότητας-και-Εκπαίδευσης - Ανακοίνωση

Ηλεκτρονική εγγραφή στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποιότητας και Εκπαίδευσης στην Δημόσια Υγεία

  Eπικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Τελικό Πρόγραμμα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την επισκευή και συντήρηση αυτόματων θυρών για τις ανάγκες του Γ .Ν.Πρέβεζας.
ΣΧΕΤ.:Το με αριθ. Πρωτ.10878/21-11-2018 Πρωτογενές Αίτημα για την επισκευή και συντήρηση αυτόματων θυρών για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του Γ.Ν.Πρέβεζας , με συλλογή προσφορών και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ Η MAIL έως 30/11/2018 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12μμ, για την επισκευή και συντήρηση αυτόματων θυρών για την κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν.Πρέβεζας συνολικού προϋπολογισμού 1.400,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (ΚΑΕ 1429 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ) και 1.300,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (ΚΑΕ 0899 ΕΡΓΑΣΙΑ) .

Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
1. Έλεγχος καλής λειτουργία-συντήρηση θύρας Κεντρικής Εισόδου Επειγόντων.
2. Αντικατάσταση μηχανισμού στήριξης, ηλεκτρικών & μηχανικών μερών (πλην υαλοστασίων) θύρας Εισόδου Κεντρικού Κτιρίου Νοσοκομείου. Έλεγχος -παράδοση σε πλήρη λειτουργία.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ.


ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε οικονομική και τεχνική προσφορά έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 05-11-2018 ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ , έως τις 12,00π.μ, για τα κάτωθι είδη για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 2200,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τον KAE 1899.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ


ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ έως 05/11/2018 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 12.00μ.μ για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ HOLTER ΠΙΕΣΗΣ TONOPORT V ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥ SEERLIGHT ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GE για την καρδιολογική κλινική του Γ.Ν. Πρέβεζας συνολικού προϋπολογισμού 2480,00€ με το ΦΠΑ (ΚΑΕ-0889). Κριτήριο κατακύρωσης η χαμηλότερη τιμή.
Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ


ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Προκηρύσσουμε για πλήρωση την παρακάτω θέση του κλάδου γιατρών Ε.Σ.Υ. , επί θητεία, ήτοι:
Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής Γυναικολογίας στο βαθμό του Επ. Β΄

ΘΕΜΑ:

«Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer-DPO) και Αναπληρωτή Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας»

ΘΕΜΑ:Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την προμήθεια τηλεφωνικών συσκευών.
ΣΧΕΤ.:Το υπ’αριθ. Πρωτ.8837/28-09-2017 αίτημα για την προμήθεια τηλεφωνικών συσκευών.
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά με MAIL ή FAX έως 09/10/2018 ημέρα Τρίτη 11.00π.μ, για την προμήθεια είκοσι (20) ενσύρματων τηλεφωνικών συσκευών, τεσσάρων (4) ασύρματων τηλεφωνικών συσκευών και επαναφορτιζόμενων μπαταριών (10) για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου συνολικού προϋπολογισμού 550,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (ΚΑΕ 1899.01) .

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την προμήθεια τριών σκαλών για τις ανάγκες του Γ .Ν.Πρέβεζας.
ΣΧΕΤ.:Το με αριθ. Πρωτ.8838/28-09-2018 Πρωτογενές Αίτημα για την προμήθεια τριών σκαλών για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του Γ.Ν.Πρέβεζας , με συλλογή προσφορών και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά σε MAIL έως 09/10/2018 ημέρα ΤΡΙΤΗ 12μμ, για την προμήθεια τριών σκαλών για την κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν.Πρέβεζας συνολικού προϋπολογισμού 400,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (ΚΑΕ 1899) .

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την προμήθεια «ΕΙΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ έως 10/10/2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 12μμ, συνολικού προϋπολογισμού 3.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (ΚΑΕ 7123) .

Σελίδα 1 από 54