Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 10:40

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών προμήθειας ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ για τα Μαγειρεία του Γ. Ν. Πρέβεζας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ  6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ                                            

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                                             Πρέβεζα: 18-1-2023

                                                                                                                        Αρ.Πρωτ. 874


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                   

Διευθυνση: Διοικητικού- Οικονομικού

Τμήμα       :  Οικονομικό

Πληρ……..:   Μώκου Λ.        

Τηλ………..:   2682361310

Φαξ………..: 2682024837

Διεύθ.:   Σελευκείας 2, 48100, Πρέβεζα

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.     

                        

               ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών προμήθειας ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ  για τα Μαγειρεία του Γ.  Ν. Πρέβεζας.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε οικονομική και τεχνική προσφορά έως την Δευτέρα  23/01/2023 στις 11:30 π.μ σε κλειστό φάκελο στο τμήμα προμηθειών για τα κάτωθι είδη, για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου, συνολικού προϋπολογισμού  200,00€ Απορρυπαντικό και Γυαλιστικό Πλυντηρίου πιάτων  για  τα Μαγειρεία  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τον   ΚΑΕ 1381.

            Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν,) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός. Να αναφερθεί εάν είναι άμεσα διαθέσιμα:

  • Υπεύθυνη δήλωση για την απόδειξη μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016 εκ μέρους του οικονομικού φορέα σε περίπτωση φυσικού προσώπου, ή σε περίπτωση νομικού προσώπου την υποβολή αυτής εκ μέρους του νόμιμου εκπροσώπου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

Διαβάστηκε 144 φορές