Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 08:05

Προμήθεια Βελόνα βιοψίας για προστάτη και αιμοστατική σκόνη για Γ. Ν Πρέβεζας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                Πρέβεζα: 31 -5 -2022
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                           Αρ.Πρωτ:5727
Τμήμα: Οικονομικό
Πληρ.: Παντούλα Χ.
Τηλ.: 2682361310
Φαξ: 2682024837
Διεύθ.: Σελευκείας 2, 48100, Πρέβεζα
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΘΕΜΑ: Προμήθεια Βελόνα βιοψίας για προστάτη και αιμοστατική σκόνη για Γ. Ν Πρέβεζας.


Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε οικονομική προσφορά το αργότερο έως Δευτέρα 06/06/2022 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Νοσοκομείου , έως τις 11:00 πμ για τα κάτωθι είδη για την κάλυψη αναγκών του Γ. Ν Πρέβεζας συνολικού προϋπολογισμού 2.356€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τον KAE 1311.
Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν,) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός. Να αναφερθεί εάν είναι άμεσα διαθέσιμα:

Υπεύθυνη δήλωση για την απόδειξη μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016 εκ μέρους του οικονομικού φορέα σε περίπτωση φυσικού προσώπου, ή σε περίπτωση νομικού προσώπου την υποβολή αυτής εκ μέρους του νόμιμου εκπροσώπου.
Η προμήθεια θα πραγματοποιηθεί εφάπαξ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

 ΕΙΔΟΣ  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  ποσότητα  Αξία χωρίς Φ.Π.Α  συν αξια χωρις ΦΠΑ Φ.Π.Α  ΣΥΝΟΛ ΑΞΙΑ 
 1  Βελόνα βιοψίας προστάτη
μιας χρήσης 16g ή 18g 25cm
 20        
 2  Αιμοστατική Σκόνη  10        

 

Για το είδος αυτό απαιτείται προσκόμιση δειίγματος.
Tεχνικές Προδιαγραφές Επι Ποινής Απόρριψης:
Αιμοστατκή σκόνη σε συσκευασία 3gr, παρασκευασμένη από απορροφήσιμους αιμοστατικούς πολυσακχαρίτες, με δυνατότητα απορρόφησης υγρών έως 45-50 φορές του βάρους της.
Ο τρόπος παρασκευής από 100% πολλαπλα φυτικά σωματίδια αμυλάσης , σε δομή αλυσίδας να προσδίδει στα σωματίδια της υδρόφιλα και βιοσυμβατά χαρακτηριστικά.
Να μην περιέχειανθρώπινα ή ζωικά παράγωγα και είναι μη πυρετογόνος.Να πραγματοποιεί πήξη σε (2) λεπτά ενεργοποιώντας διπλό μηχανισμό αιμόστασης, δημιουργώντας ένα φράγμα γέλης ερχόμενη σε επαφή με το αίμα ενώ ταυτόχρονα να αυξάνει την σύγκεντρωση ινωδογόνου – αιμοπεταλείων – ερυθρών αιμοσφαιρίων για την επιτάχυνση του μηχανισμού πήξης.
Να απορροφάται από τον οργανισμό σε 48ώρες.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ
ΑΥΔΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διαβάστηκε 296 φορές