Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 12:02

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για την προμήθεια «αποσκληρυντικού για τα πλυντήρια σκοραμίδων Παθολογικής, Χειρουργικής & Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Πρέβεζας και απορρυπαντικού πλυντηρίου»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ                                      Πρέβεζα: 26/01/2022
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                     Αρ.Πρωτ.:992

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Διεύθυνση: Διοικητικού - Οικονομικού
Τμήμα: Οικονομικό
Πληροφορίες: Γούση Γ.
Τηλ.: 2682 3 61310
FAX: 2682 0 24837
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταχ. Διεύθ.: Σελεύκειας 2, ΤΚ 48 100, Πρέβεζα


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για την προμήθεια «αποσκληρυντικού για τα πλυντήρια σκοραμίδων Παθολογικής, Χειρουργικής & Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Πρέβεζας και απορρυπαντικού
πλυντηρίου»
για την κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν. Πρέβεζας με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά , έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 31/01/2022 και ώρα 11,00 πμ, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο λόγω του κατεπείγοντος , για «αποσκληρυντικό για τα πλυντήρια σκοραμίδων Παθολογικής, Χειρουργικής & Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Πρέβεζας και απορρυπαντικό πλυντηρίου » κατάλληλο για πλυντήρια σκοραμίδων του κατασκευαστικού οίκου MEIKO μοντέλο TOPIC 20 , συνολικού προϋπολογισμού 1.164,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (ΚΑΕ 1381).
Οι συσκευασίες των αποσκληρυντικών θα είναι χωρητικότητας πέντε (5) λίτρων και παραδοτέες στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου μας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Υπεύθυνη δήλωση για την απόδειξη μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016 εκ μέρους του οικονομικού φορέα σε περίπτωση φυσικού προσώπου, ή σε περίπτωση νομικού προσώπου την υποβολή αυτής εκ μέρους του νόμιμου εκπροσώπου.

Οι τιμές για το προσφερόμενο είδος θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.

Α/Α  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ      ΠΟΣΟΤΗΤΑ      ΑΞΙΑ     ΣΥΝΟΛΟ
ΠΡΟ
Φ.Π.Α. 
   Φ.Π.Α      ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ
Φ.Π.Α. 
 1 ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
ΣΚΟΡΑΜΙΔΩΝ (ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΤΩΝ 5lt)
  65 LT        
 2  ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ  120 KG        

 

Ο Δ/ΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ
ΑΥΔΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διαβάστηκε 260 φορές