Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 09:41

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για τον έλεγχο καλής λειτουργίας χρωστικού μηχανήματος και τον έλεγχο καλής λειτουργίας μικροτόμου για τις ανάγκες του Παθολογοανατομικού-κυτταρολογικού τμήματος του Γ.Ν.Πρέβεζας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                       Πρέβεζα : 12/02/2020
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-                            Αρ. Πρωτ.1455
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Tτμήμα: Οικονομικό
Πληροφορίες: Ιωάννου Π.
Tηλ. ……….: 2682361308
Fax ………..: 26820 24837
Tαχ. Δ/νση: Σελευκείας 2 48100, Πρέβεζα
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για τον έλεγχο καλής λειτουργίας χρωστικού μηχανήματος και τον έλεγχο καλής λειτουργίας μικροτόμου για τις ανάγκες του Παθολογοανατομικού-κυτταρολογικού τμήματος του Γ.Ν.Πρέβεζας.με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, χαμηλότερη τιμή.
ΣΧΕΤ.: Το υπ’αριθ. Πρωτ. 1413/11-02-2020 αίτημα για για τον έλεγχο καλής λειτουργίας χρωστικού μηχανήματος και τον έλεγχο καλής λειτουργίας μικροτόμου για τις ανάγκες του Παθολογοανατομικού-κυτταρολογικού τμήματος του Γ.Ν.Πρέβεζας.
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά σε email ή κλειστό φάκελο έως 17/02/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00π.μ. για τον έλεγχο καλής λειτουργίας χρωστικού μηχανήματος και τον έλεγχο καλής λειτουργίας μικροτόμου για τις ανάγκες του Παθολογοανατομικού-κυτταρολογικού τμήματος του Γ.Ν. Πρέβεζας προϋπολογισμού 1750,00€ με το ΦΠΑ. Κριτήριο κατακύρωσης η συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, χαμηλότερη τιμή.
Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Α/Α  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ  ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΤΙΜΗ  ΤΙΜΗ ΠΡΟ
ΦΠΑ  
ΦΠΑ   ΣΥΝΟΛΟ  ΠΑΡΑΤ/
ΤΙΜΩΝ 
 1 Έλεγχος ασφαλούς
λειτουργίας χρωστικού
μηχανήματος VARISTAIN
24-4 και αντικατάσταση
προγράμματος για
χρήση ως κυτταρολογικό
 1          
 2 Έλεγχος ασφαλούς
λειτουργίας Μικροτόμου
MICROM HM-340E
 1          

  
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Διαβάστηκε 159 φορές