Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 11:20

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για την αντικατάσταση λογισμικού υποστήριξης ψηφιακού δερματοσκοπίου DERMO DOCII της εταιρείας HLTM του Γ.Ν. Πρέβεζας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                                                  Πρέβεζα : 14/12/2018

6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ                                             

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-                                                              Αρ. Πρωτ. 11892

ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                               

 

ΓΕΝΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ                     

Tτμήμα…... Οικονομικό

Πληροφορίες: Δρόσου Χ.

Tηλ. ……….:   2682361308

Fax  ………..:  26820 24837

Tαχ. Δ/νση ..:  Σελευκείας 2 48100,  Πρέβεζα       

Mail:…………Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

     

 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για την αντικατάσταση λογισμικού υποστήριξης ψηφιακού δερματοσκοπίου DERMO DOCII  της εταιρείας HLTM του Γ.Ν. Πρέβεζας με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

ΣΧΕΤ.:Το υπ’αριθ. Πρωτ.11880/14-12-2018 αίτημα για την αντικατάσταση λογισμικού υποστήριξης ψηφιακού δερματοσκοπίου DERMO DOCII  της εταιρείας HLTM του Γ.Ν. Πρέβεζας.

              Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά σε e-mail έως 17/12/2018 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 13.00μ.μ για την προμήθεια και αντικατάσταση λογισμικού υποστήριξης ψηφιακού δερματοσκοπίου DERMO DOCII  του Γ.Ν. Πρέβεζας συνολικού προϋπολογισμού 2.174,70 € με το ΦΠΑ (ΚΑΕ 0899). Κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Η υπηρεσία  θα περιλαμβάνει την μετατροπή, την αναβάθμιση του λογισμικού του δερματοσκοπίου DERMO DOCII  και του Η/Υ και την εγκατάσταση και τη μεταφορά των αρχείων από το υπάρχον στο νέο σύστημα.

 Οι τιμές για την προσφερόμενη υπηρεσία θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός.

 

                                                                                                              Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  Δ.Υ

                                                                                                               ΠΑΠΠΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Διαβάστηκε 847 φορές