Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 10:41

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για επισκευή και συντήρηση της λουτροθεραπείας (μπανιέρα υδροθεραπείας)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                             Πρέβεζα :18/10/2018
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-                       Αρ. Πρωτ. 9696
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Tμήμα: Οικονομικό
Πληροφορίες: Ιωάννου.Π
Tηλ.: 2682361308
Fax: 26820 24837
Tαχ. Δ/νση: Σελευκείας 2 48100, Πρέβεζα
MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για επισκευή και συντήρηση της λουτροθεραπείας (μπανιέρα υδροθεραπείας) του Κέντρου Φυσικής & Ιατρικής Αποκατάστασης Πρέβεζας με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

ΣΧΕΤ.: Το υπ’αριθ. Πρωτ.9608/16-10-2018 αίτημα για επισκευή και συντήρηση της λουτροθεραπείας (μπανιέρα υδροθεραπείας) του Κέντρου Φυσικής & Ιατρικής Αποκατάστασης Πρέβεζας .

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά σε κλειστό φάκελο έως 25/10/2018 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 13.00μ.μ για την εργασίες επισκευής και συντήρησης της μπανιέρας υδροθεραπείας (Arjo Primo) του Κέντρου Φυσικής & Ιατρικής Αποκατάστασης Πρέβεζας, Προϋπολογισμού 1.240,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και συγκεκριμένα:


I. Θα γίνει έλεγχος της μπανιέρας υδροθεραπείας όπως και όλων των συνδέσεων παροχής ρεύματος και νερού.
II. Θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες επισκευής συμπεριλαμβανομένων τυχόν ανταλλακτικών που θα απαιτηθούν για την επαναλειτουργία της.
III. Θα πραγματοποιηθεί η απαιτούμενη συντήρηση και καθαρισμός της, συμπεριλαμβανομένου του απολυμαντικού που απαιτείται από τον κατασκευαστή.
IV. Με το πέρας των εργασιών θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση από τον Ανάδοχο πλήρους και ασφαλούς λειτουργίας.
Κριτήριο κατακύρωσης η χαμηλότερη τιμή.


Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Υ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Διαβάστηκε 402 φορές