Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 19:14

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για προμήθεια Ειδών Πληροφορικής

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συλλογής προσφορών για κατάθεση τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την προμήθεια Ειδών Πληροφορικής

 

ΣΧΕΤ.Η αριθμ πρωτ. 1172/13-09-2013 απόφαση Διοικητή περί έγκρισης προμήθειας Ειδών Πληροφορικής με την διαδικασία συλλογής προσφορών.

 

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τεχνική και οικονομική προσφορά έως 23/09/2013 ημέρα Δευτέρα λόγω του κατεπείγοντος στο παρακάτω Ε-ΜΑΙL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τα κάτωθι είδη, για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας συνολικού  προϋπολογισμού 2.250,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ .

Οι τιμές για τα προσφερόμενα είδη θα είναι κατώτερες ή ίσες του Παρατηρητηρίου Τιμών που τηρείται από την Επιτροπή Προμηθειών (www.epromy.gr) (όπου υπάρχουν,) και θα αναγράφεται και ο αντίστοιχος κωδικός:

Να αναφερθεί εάν τα ζητούμενα είδη είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση που η εταιρεία σας δεν διαθέτει τα εν λόγω είδη παρακαλούμε να μας απαντήσετε μέσω του FAX του Νοσοκομείου μας.

Διαβάστηκε 1609 φορές