Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 04:15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την λειτουργία του Νοσοκομείου, τις ελλείψεις προσωπικού, και τις οικονομικές οφειλές και προκειμένου να καταδείξουμε την πραγματική εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Νοσοκομείο μας σας ανακοινώνουμε τα παρακάτω:

Η Διοίκηση ύστερα από την ιδιαίτερα επίπονη προσπάθεια επέτυχε σημαντικά βήματα επίλυσης ουσιαστικών προβλημάτων λειτουργίας του Ιδρύματος, στο βαθμό βέβαια του δυνατού λόγω της σοβαρής κρίσης που η χώρα μας υφίσταται, ήτοι:

Για την ενίσχυση του προσωπικού πραγματοποιήθηκαν:

-       Μετατάξεις δέκα υπαλλήλων, ήτοι: δύο (2) ΤΕ Νοσηλευτών, μίας (1) ΤΕ Μαιών και επτά (7) ΔΕ Νοσηλευτών.

-       Διορισμοί δύο μονίμων υπαλλήλων (βρίσκονται ήδη για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο), ήτοι: μία (1) ΔΕ Χειριστών Εμφανιστών, μία (1) ΔΕ Ιατρικών Εργαστηρίων και μία (1) ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού η οποία βρίσκεται σε διαδικασία διορισμού.

-       Προσλήψεις τριών (3) επικουρικών ιατρών με 3ετή θητεία, ήτοι: ένας (1) Χειρουργός, ένας (1) Νεφρολόγος και ένας (1) Αναισθησιολόγος, ενώ αναμένονται σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας (1) Ορθοπεδικός και ένας (1) Μικροβιολόγος .

-       Προσλήψεις τριών (3) ειδικευόμενων.

-       Μετακινήσεις και εκτέλεση υπηρεσίας στο Νοσοκομείο ικανού αριθμού αγροτικών ιατρών από τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας.

-       Συνέχιση της διαδικασίας πρόσληψης δύο (2) Παθολόγων και ενός (1) Αναισθησιολόγου. ( οι φάκελοι των ενδιαφερόμενων ιατρών έχουν ήδη αποσταλεί στους κριτές και αναμένεται η αξιολόγησή τους).

Για την αποπληρωμή των οφειλόμενων πραγματοποιήθηκαν:

-       Εξόφληση των προμηθευτών για ληξιπρόθεσμες δαπάνες που δημιουργήθηκαν μέχρι 31-12-2015.

-       Ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου για την ενταλματοποίηση και θεώρηση των δαπανών που αφορούν το χρονικό διάστημα από 1/1/2016 έως 31/7/2016.

                                                         Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                                                 Μ. ΠΑΠΠΑΣ

Διαβάστηκε 1800 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 09:37